STUDIO PROFESSIONALI PRODERMA БЕЗ СОЛ МАСЛИНА

STUDIO PROFESSIONALI PRODERMA шампоан e разработен да се грижи за състоянието на увредената и изтощена коса. Формулата - БЕЗ СОЛ и БЕЗ ПАРАБЕНИ, обогатен с екстакт МАСЛИНА, сигурява деликатно измиване и изключителна мекота. Косата остава мека и бляскава. Предотвратява изсъхването на косъма и кожата на скалпa, причинени от химични и механични въздействия.
Подходящ за честа употреба.
Натриевият хлорид или т.нар. сол се съдържа в повечето шампоани на пазара. Солта може да засегне не само външния вид на косата, но и кожата на скалпа, като причини изсушаване, лющене, пърхот и увреждане.
Ето и някои от основните ползи на шампоаните без натриев хлорид.
1. Процедурите върху косата ще са много по-трайни. Натриевият хлорид разгражда химикалите на основните процедури като боядисване или изправяне. Ако шампоанът не съдържа сол, боята ще е много по-трайна, цветовете ще са по-жизнени. Шампоанът без сол е особено препоръчителен след процедури с кератин.
2. Скалпът ще е по-здрав. Тези шампоани не са толкова агресивни. Няма да се появи раздразнение и лющене в зоната на скалпа. Заради свойствата си, е особено полезен при чувствителна кожа.
3. Повече блясък. Натриевият хлорид по-лесно измива естествените мазнини на косата, като я изсушава и я лишава от блясък.При редовната употреба на шампоан без сол естествените мазнини в косата се запазват и по този начин касата остава блестяща.
4. Подходящ за честа употреба. Леката формула без парабени и без натриев хлорид го правят изключително подходящ за честа употреба.

300 ml

Код: 721610